Αγαπητοί πελάτες, υπό τις παρούσες συνθήκες είναι διαθέσιμα μόνο τα προϊόντα με το σήμα VIKING. Παρακαλούμε ελέγξτε τηλεφωνικά την διαθεσιμότητα

Κατηγορίες

Κατασκευαστές


Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Viking MultiGym Pro

Πολυόργανο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας!

Περισσότερα


1 650,00 € με ΦΠΑ


Πολυόργανο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας!

Ένα πραγματικό γυμναστήριο σπίτι σας, που εκτελεί ασκήσεις για όλες τις μυϊκές ομάδες με ακρίβεια και σωστή ροή ώστε να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα χωρίς τραυματισμούς.

Περιλαμβάνει :

  • Ψηλή Τροχαλία έλξεων για την πλάτη με ¨ μαξιλάρια - κόντρες¨ στα πόδια για την απομόνωση και σωστή εκγύμναση των μυών της πλάτης.
  • Μηχανή πίεσης στήθους με πολλές εργονομικές λαβές.
  • Τροχαλία εκγύμνασης κοιλιακών
  • Πλαϊνές τροχαλίες με τις οποίες μπορείτε να κάνετε λειτουργική (functional) προπόνηση για το άνω μέρος του σώματος αφού με το μεγάλο βαθμό ελευθερίας που διαθέτουν και τις 12 ξεχωριστές ρυθμίσεις προσομοιάζουν τις ασκήσεις με ελεύθερα βάρη και ενεργοποιούν περισσότερες μυϊκές ομάδες συνεργατικά.
  • Μηχανή εκτάσεων πρόσθιων μηριαίων και κάμψεων οπίσθιων μηριαίων.
  • Πρέσα ποδιών για την εκγύμναση όλων των μυών του κάτω μέρους του σώματος, περιλαμβανομένων και των γλουτών.
  • Χαμηλή τροχαλία έλξεων με προσαρτήματα για την εκγύμναση τραπεζοειδή, βραχιόνιων δικεφάλων αλλά και μηριαίων προσαγωγών -  απαγωγών.

 

Όλες οι τροχαλίες αντλούν την αντίσταση από 90 κιλά ενσωματωμένα βάρη με δυνατότητα διπλασιασμού της αντίστασης μέσω ειδικού συρματόσχοινου.

Τα καθίσματα του μηχανήματος είναι φτιαγμένα από πυκνό ορθοπεδικό υλικό για τη σωστή στήριξη του σώματος ενώ επιδέχονται πολλών ρυθμίσεων για να βρούμε τη θέση που μας ταιριάζει.

Τα συρματόσχοινα είναι αεροπορικού τύπου και αντοχής ενώ τα ρουλεμάν είναι σφραγισμένα, με εσωτερική λίπανση ώστε η ροή της άσκησης να είναι ομαλή και απρόσκοπτη.

Γενικά το Viking Multigym Pro είναι ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα που θα σας επιτρέψει να γυμναστείτε με επαγγελματικό τρόπο και χωρίς περιορισμούς στην άνεση του σπιτιού σας!

 

 

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόνταΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

facebook