Κατηγορίες

Κατασκευαστές


Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

ADIDAS ADBE-10239 Squat Stand

Μείωση τιμής!
189,00 € με ΦΠΑ

230,00 € με ΦΠΑ

ADBE-10239

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια σε απόθεμα!


Με την εγγύηση ποιότητας της Adidas, αυτοί οι ορθοστάτες σας επιτρέπουν να εκτελείτε αποτελεσματικά και με ασφάλεια ένα μεγάλο αριθμό δύσκολων ασκήσεων με μπάρα. Πιο συγκεκριμένα, ασκήσεις squat.

 

Αν προτιμάτε να προπονείστε μόνοι σας, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να το κάνετε με ασφάλεια. Σκεφτείτε τους ορθοστάτες της Adidas σαν ένα φίλο, ο οποίος σας παρατηρεί και αν χρειαστεί, παρέχει βοήθεια και ασφάλεια όταν σηκώνετε βάρη. Αν κατά την εκτέλεση μίας άρσης, η στάση του σώματός σας είναι λανθασμένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, ειδικά στο κάτω μέρος της πλάτης και τα γόνατα. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε σταθερά με χαμηλότερο βάρος πριν αυξήσετε την ένταση και τη δυσκολία της προπόνησής σας.

 

Με διαστάσεις 142 x 77 εκατοστά, αυτός ο εξοπλισμός σας αφήνει άφθονο χώρο για περαιτέρω προσαρμογή του προγράμματός σας και για ένα πάγκο. Οι ορθοστάτες δίνουν τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής του ύψους τους, ώστε για να φέρετε την μπάρα σας στο κατάλληλο σημείο για την άσκησή σας. Οι διαστάσεις της βάσης την καθιστούν κατάλληλη και για μικρότερους χώρους γυμναστικής.

 

Μπορείτε ιδανικά να συνδυάσετε αυτό το προϊόν με ένα πάγκο για μεγαλύτερη ευελιξία στην προπόνηση και περισσότερες επιλογές ασκήσεων.

 

Ανθεκτική και αξιόπιστη, η βάση squat της Adidas προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά κατά την εκτέλεση ασκήσεων squat, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για ασκήσεις της άρσης βαρών.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μέγιστο φορτίο: 125 κιλά
  • Βαριά κατασκευή
  • Μπορεί να δεχτεί Ολυμπιακή Μπάρα
  • Με δυνατότητα ρύθμισης ύψους
  • Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την εκτέλεση ασκήσεων squat
  • Διαστάσεις (Συναρμολογημένο): 142 (Μ) x 77 (Π) x 154 (Υ)

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (EN Class)

EN 957-4

Καλάθι  

(άδειο)ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

facebook