Αγαπητοί πελάτες, υπό τις παρούσες συνθήκες είναι διαθέσιμα μόνο τα προϊόντα με το σήμα VIKING. Παρακαλούμε ελέγξτε τηλεφωνικά την διαθεσιμότητα

Κατηγορίες

Κατασκευαστές


Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

HORIZON ADVENTURE 7 VIAFIT

& ΣΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (149,92€)

Περισσότερα

Μείωση τιμής!
1 799,00 € με ΦΠΑ

1 999,00 € με ΦΠΑ


HORIZON ADVENTURE 7 VIAFIT

  • Ο Adventure 7 ViaFit είναι φιλικός προς το χρήστη αφού όλες οι πληροφορίες μπορούν να εμφανίζονται ταυτόχρονα στη μεγάλη LCD οθόνη.

 

  • Τα κουμπιά άμεσης επιλογής προγράμματος, είναι πιο βολικά και σας επιτρέπουν να διαλέξετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα ανά κατηγορία.

 

  • Το Passport στον Adventure 7 ViaFit είναι διαθέσιμο και το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε ένα κουμπί για να συνδέσετε το Passport με την κονσόλα. Στις λαβές μέτρησης καρδιακών παλμών υπάρχει θήκη για αξεσουάρ και τα κουμπιά αλλαγής ταχύτητας/κλίσης είναι σε θέση που τα κάνει πιο εύκολα προσβάσιμα. Προσθέσαμε κουμπί ενεργοποίησης στην κονσόλα του, ώστε να κλείνετε το διάδρομο όταν τελειώσει η προπόνηση σας, με το ίδιο κουμπί μπορείτε να τον θέσετε και πάλι σε λειτουργία μέσα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα, είναι η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείτε και στα laptop.

 

  • Στην οθόνη απεικονίζονται μεγάλοι σε μέγεθος γύροι, έκτασης 400 μέτρων και πληροφόρηση σε κάθε 50 μέτρα που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται την ένταση της προπόνησης.

 

  • Με το ViaFit μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε εύκολα στο WiFi και στο ViaFit.

Μόλις συνδεθείτε τα δεδομένα της προπόνησης σας μπορούν να ρέουν μεταξύ του εξοπλισμού, των εφαρμογών και των κοινοτήτων σας.
Το ViaFit χρησιμοποιεί τα δεδομένα των προπονήσεων και των δραστηριοτήτων σας και σας οπτικοποιεί την πρόοδο σας.
Μια ματιά στο προφίλ σας θα σας δείξει πόσο κοντά ή πόσο μακριά είστε από τους στόχους σας.
Όταν συγχρονίσετε το ViaFit με τις αγαπημένες σας εφαρμογές και συσκευές, μπορείτε να συνδέσετε όλες τις προσπάθειες σας χωρίς να σας ενδιαφέρει πώς να τις παρακολουθείτε ή αποθηκεύετε.
Μπορείτε να συνδεθείτε με τα κοινωνικά δίκτυα και οι φίλοι σας να σας επευφημούν όταν τελειώσετε μια σκληρή προπόνηση ή όταν αγγίξετε τους στόχους σας. Με το ViaFit δε θα είστε πλέον μόνοι.

  • Για να σας παραδώσουμε έναν άκαμπτο και σταθερό σκελετό, χρησιμοποιούμε σωλήνες 40 x 80 στα στηρίγματα της κονσόλας τα οποία και στερεώνουμε στη βάση του σκελετού με τρείς βίδες που συμμορφώνονται στη μηχανική δομή.

 

  • Η επιπλέον ενίσχυση με αφρώδες μαξιλάρι μπορεί να υποστηρίξει το μπροστά μέρος του διαδρόμου όταν ο χρήστης τρέχει και αποφεύγεται η σύγκρουση του διαδρόμου με τον πλευρικό σωλήνα.

 

  • Εκτός από τον κύλινδρο, προσθέσαμε έναν επιπλέον σωλήνα που υποστηρίζει το διάδρομο όταν αυτός είναι αναδιπλωμένος κάτι το οποίο αυξάνει την ασφάλεια και χαμηλώνει τον κίνδυνο πιθανού τραυματισμού.

 

  • Με το energy safer mode ο διάδρομος εισέρχεται σε sleep mode όταν μείνει αδρανής για 15 λεπτά.

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόνταΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

facebook