Αγαπητοί πελάτες, υπό τις παρούσες συνθήκες είναι διαθέσιμα μόνο τα προϊόντα με το σήμα VIKING. Παρακαλούμε ελέγξτε τηλεφωνικά την διαθεσιμότητα

Κατηγορίες

Κατασκευαστές


Εγγραφείτε στο Newsletter

 • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Τρόποι Αποστολής:

Η παράδοση και η συναρμολόγηση των οργάνων γυμναστικής, εντός της ευρύτερης περιοχής Αθηνών, γίνεται εντελώς δωρεάν (όπου αυτό ρητά αναφέρεται), κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης για την ημέρα και την ώρα παράδοσης. Η παράδοση σε αυτή την περίπτωση γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και με αυτοκίνητα της εταιρίας μας. Από την δωρεάν παράδοση εξαιρούνται προϊόντα που είναι σε ειδική προσφορά, όπου επισημαίνεται ότι η παραλαβή γίνεται από το κατάστημα, ή η μεταφορά μπορεί να γίνει από συνεργείο μας με κάποια λογική επιβάρυνση. Σε περίπτωση που για κάποιο προϊόν δεν αναφέρεται δωρεάν μεταφορά ή/και εγκατάσταση αυτό πιθανότατα είναι σε ειδική προσφορά. Ωστόσο, επειδή πάντα υπάρχει η περίπτωση λάθους ή παράβλεψης, καλό θα είναι να επικοινωνείτε μαζί μας για επιβεβαίωση.

Για παραδόσεις εντός του νομού Αττικής αλλά εκτός των ορίων πόλεως, η παράδοση γίνεται πάλι από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας μας, αλλά με μια μικρή χιλιομετρική επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε.  

Στην υπόλοιπη Ελλάδα η μεταφορά γίνεται με μεταφορική εταιρία την οποία έχει δυνατότητα να επιλέξει ο πελάτης. 

Το ενδεικτικό κόστος μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος. Χωρίς να δεσμευόμαστε για το ακριβές ποσό, αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες κατά προσέγγιση χρεώσεις ανά περιοχή για έναν μεσαίου μεγέθους διάδρομο:

 • Στερεά Ελλάδα/Θεσσαλία: 30€
 • Πελοπόννησος: 30€
 • Εύβοια: 30€
 • Μακεδονία: 40€
 • Ήπειρος: 40€
 • Νησιά Αιγαίου/Ιονίου: 40€
 • Κρήτη: 40€  

 

Τα μεγάλα και ογκώδη δέματα (διάδρομοι, μεγάλα ελλειπτικά, πολυθρόνες μασάζ, πολυόργανα, πάγκοι ασκήσεων) δεν αποστέλονται με courier και αντικαταβολή λόγω της ειδικής συννενόησης που απαιτείται με την εταιρία ταχυμεταφορών και του αυξημένου κόστους. Επίσης, πολλές φορές σε απομακρυσμένες περιοχές δεν είναι δυνατή η παράδοση των μεγάλων χαρτοκιβωτίων από την εταιρία ταχυμεταφορών στην οικία του πελάτη.  Αν παρόλα αυτά, μετά από συννενόηση μαζί μας, επιθυμείτε να αποστείλουμε μεγάλο αντικείμενο με εταιρία courier και χωρίς πρώτα να έχει εξοφληθεί το σύνολο του ποσού αγοράς (αποστολή με αντικαταβολή), θα πρέπει να μας προκαταβάλλετε σε τραπεζικό λογαριασμό σαν προκαταβολή το διπλάσιο του μεταφορικού κόστους. Φυσικά το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το ποσό της αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που το σύστημα βγάζει τιμή για το κόστος των μεταφορικών και πληρώσετε τα μεταφορικά κατά την παραγγελία, το κόστος αυτό περιλαμβάνει την μεταφορά μέχρι την πόλη σας (στην αποθήκη της μεταφορικής) και όχι στο σπίτι σας, αφού οι παραδόσεις κατ' οίκον γίνονται με τοπικούς μεταφορείς και υπάρχει αδυναμία υπολογισμού αυτού του κόστους. Αν δεν μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι το αντικείμενο από την μεταφορική, το επιπλέον κόστος μεταφοράς στο σπίτι σας, βαραίνει εσάς τους ίδιους και προκύπτει μετά από συνεννόηση με την τοπική μεταφορική.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Λόγω ιδιαίτερων προβλημάτων στην είσπραξη αντικαταβολών από τις μεταφορικές εταιρίες δεν είναι δυνατή η χρήση της αντικαταβολής όταν η αποστολή των εμπορευμάτων με μεταφορική εταιρία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει το αντίτιμο της αγοράς να προκαταβάλεται, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογριασμό της εταιρίας (ETE - ALPHA - EUROBANK) είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας.

 

Για μικροόργανα και αξεσουάρ γυμναστικής χαμηλού βάρους και όγκου, όπως γάντια, ζώνες κτλ, ισχύει δωρεάν μεταφορά με εταιρία ταχυμεταφορών για όλη την Ελλάδα αρκεί το ύψος της παραγγελίας να είναι μεγαλύτερο από 50 €

  

Τρόποι πληρωμής:

  1. Αντικαταβολή. Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών της εταιρίας μας ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. 

2. Πιστωτική κάρτα. Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard, VISA, Euroline, ή Diners μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα. Με χρήση πιστωτικής κάρτα μπορείτε να πληρώσετε επιλέγοντας έναν αριθμό άτοκων δόσεων ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας. Εξαιρούνται οι κάρτες έκδοσης της Εθνικής Τράπεζας με τις οποίες δεν μπορεί να γίνει πληρωμή σε άτοκες δόσεις αλλά μια και έξω πληρωμή. 

Κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας θα σας ζητηθούν να αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητας καθώς και της πιστωτικής κάρτας (με καλυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία) στο info@bodyworks.gr, ή στο tlazarakis@yahoo.gr,  ή στο fax 210 98 84 780. Ζητούμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία έτσι των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας (Ι.ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ - Π. ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ 0.Ε) Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! 

 

 • EUROBANK : IBAN: GR16 0260 0170 0006 4020 0714 602 

(Αρ.Λογ/σμού 0026 0017 64 0200714602)

 

 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : IBAN: GR71 0110 0840 0000 0840 0206 721

(Αρ.Λογ/σμού 084/002067 21)

 

 • ALPHA BANK: IBAN: GR14 0140 3610 3610 0200 2005 647 

 (Αρ.Λογ/σμού: 36100/200200/5647)

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@bodyworks.gr ή στο tlazarakis@yahoo.gr. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 210 9884780 ή 210 5314633, ή μέσω fax στο : 210 9884780.
 

Χρόνος παράδοσης:

Για την περιοχή της Αθήνας και εντός του νομού Αττικής, η παράδοση  γίνεται κατόπιν συννενόησης συνήθως μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ξεκινώντας από την επόμενη της παραγγελίας. Για την επαρχία, η αποστολή στη μεταφορική εταιρία γίνεται το πολύ σε 1-2 εργάσιμες ημέρες συν 1-2 ημέρες που χρειάζεται η μεταφορική εταιρία να παραδόσει στον τόπο διαμονή σας.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα τα προϊόντα σε απόθεμα. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε  να μας ενημερώσετε για το αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε σε σταδιακή παράδοση, ή αλλαγή, ή ακύρωση. Επίσης η εταιρία δεν φέρνει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται σε λόγους άλλους από τη δική της υπαιτιότητα, όπως π.χ απεργίες, κλείσιμο οδικών αρτηριών, κλπ)

 

Απεικόνιση Προϊόντων:

Τα προϊόντα που απεικονίζονται στο e-shop ενδέχεται να παρουσιάζουν μικρές χρωματικές ή και σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργικές διαφοροποιήσεις από αυτά που παραδίδονται, λόγω αλλαγών ή αναβαθμίσεων που μπορεί να γίνονται σε αυτά. Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια να ενημερώνει τις εικόνες των προϊόντων άμεσα κάθε φορά που γίνεται σε αυτά κάποια χρωματική ή λειτουργική μικροαλλαγή και ενημερωνόμαστε από τον εισαγωγέα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνεται πάντα άμεσα και δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάτι τέτοιο παρατηρηθεί.  Σε περίπτωση σημαντικής λειτουργικής διαφοροποίησης (και έαν γι' αυτό δεν έχει ενημερωθεί πριν ο πελάτης) είναι συνήθως δυνατή η αλλαγή του προϊόντος μετά από συννενόηση με την αντιπροσωπεία. Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές, αυτό δεν είναι δυνατό να συμβεί όσον αφορά μικρές χρωματικές διαφοροποιήσεις 

 

Επιστροφές  Προϊόντων:

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής προϊόντος που αγοράστηκε από το κατάστημά μας εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, για οποιονδήποτε λόγο. Σε αυτή την περίπτωση, θα επιβαρυνθείτε τόσο με τα πιθανά αρχικά έξοδα αποστολής (σε περίπτωση μικροοργάνων που απεστάλθηκαν με εταιρία ταχυμεταφορών χωρίς χρέωσή σας), όσο και με τα έξοδα επιστροφής. Το καθαρό ποσό επιστροφής, μπορεί να συμψηφιστεί με αγορά άλλου προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το επιστρεφόμενο προϊόν, θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην είναι ανοιγμένη η συσκευασία. 

Για την αποφυγή οποιονδήποτε προβλημάτων, παρακαλούμε  να ελέγχετε προσεκτικά την συσκευασία και την κατάσταση του προϊόντος κατά την παραλαβή του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα αντικατασταθεί  άμεσα με ευθύνη και κόστος της εταιρίας μας, ή θα σας επιστραφούν τα χρήματα εάν αυτό επιθυμείτε.

Δήλωση  Πελάτη:
Ο πελάτης εγγυάται την φερεγγυότητα  των στοιχείων που  δηλώνει στον  προσωπικό του  λογαριασμό.   


ΑρχικήΑρχική

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόνταΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

facebook