Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


T-Up BLACK V.2 120 caps (NUTREX)


37,90 € με ΦΠΑ


Ενημέρωσέ με όταν θα είναι διαθέσιμα

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ


Η Nutrex με T-UP Black aνεβάσε τον πήχη στα σκευάσματα αύξησης της ενδογενούς παραγωγής τεστοστερόνης. Τώρα με τη νέα βελτιωμένη και πιο συμπυκνωμένη φόρμουλα, θέτει ακόμη υψηλότερα στάνταρντ.

Η νέα έκδοση T-UP Black παρέχει ποσότητα για πλήρη μήνα (30 ημέρες) αφού χρειάζονται μόνο 4 κάψουλες την ημέρα χωρίς περίοδο "φορτώματος" 


Το επαναστατικό ασπαρτικό οξύ (Sodium D-Aspartic Acid) που περιέχεται στο T-Up έχει αποδειχθεί από πραγματικά επιστημονικές έρευνες σε ανθρώπους, ότι αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, σε υγιείς άνδρες, 42% κατά μέσο όρο σε μόλις 12 ημέρες. Σε μερικά άτομα η αύξηση ήταν ακόμη και 50%. 

Το T-UP Black είναι ένα από τα ισχυρότερα και αποτελεσματικότερα σκευάσματα αύξησης της τεστοστερόνης τα οποία έχουν παραχθεί ποτέ. Το D-aspartic acid, παρακάμπτει το ήπαρ, προσφέροντας ταχύτερη απορρόφηση και προστασία. Το T-Up δεν υποστηρίζεται μόνο από επιστημονικές μελέτες, αλλά προσφέρει και πραγματικά - απίστευτα- αποτελέσματα. 

Το T-UP Black είναι ιδανικό και για την γρηγορότερη αποκατάσταση της ενδογενούς παραγωγής τεστοστερόνης σε άτομα που για οποιοδήποτε λόγω παρουσίασαν προσωρινά μειωμένη παραγωγή τεστοστερόνης. Η υγρή μορφή της κάψουλας εγγυάται ακόμα ταχύτερη απορρόφηση και καλύτερα αποτελέσματα. Συνδυάστε το με λήψη αυξημένης ποσότητας πρωτεΐνης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.  

 

Δοσολογία: Συνήθως 5 κάψουλες την ημέρα ανάμεσα στα γεύματα. Για πιο "xtreme" αποτελέσματα μπορείτε για τις πρώτες 10 ημέρες να λαμβάνετε 5 κάψουλες 2 φορές την ημέρα ανάμεσα στα γεύματα. Τα αποτελέσματα ισχυροποιούνται με την πάροδο του χρόνου, γι' αυτό συνίσταται η χρήση του T-Up για τουλάχιστον 30 ημέρες.  

 

Καλάθι  

(άδειο)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook