Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


  • -->

NEXGEN PRO MULTIVITAMIN 90caps (REFLEX Nutrition)


19,90 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου• Σε μορφή κάψουλας.
• Πολλαπλές ημερήσιες δόσεις αντί να στηρίζεστε σε μία μόνο δόση.
• Περιέχει τις ανώτερες μορφές των μεταλλικών ιχνοστοιχείων.
• Κατασκευασμένο με φαρμακευτική ποιότητα.

 

Πολυβιταμίνες της Επόμενης Γενιάς

Από άποψη παρασκευής, υπάρχουν βασικά συστατικά που περιέχονται σε δόσεις τα οποία διαφοροποιούν πραγματικά αυτό το προϊόν από τα αντίστοιχα ανταγωνιστικά προϊόντα. Το Nexgen ® Pro περιλαμβάνει:

 

Το No.1 μεταλλικό ιχνοστοιχείο των αθλητών, το μαγνήσιο.

Το μαγνήσιο είναι απολύτως απαραίτητο για την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας και τη βέλτιστη λειτουργία των μυών. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στον φυσιολογικό μεταβολισμό που παράγει ενέργεια και στη φυσιολογική πρωτεϊνοσύνθεση. Η έρευνα δείχνει ότι η βέλτιστη αναλογία ασβεστίου προς μαγνήσιο είναι 2:1. Εάν έχετε μια διατροφή πλούσια σε ασβέστιο, το οποίο ισχύει για πολλούς ανθρώπους που λαμβάνουν συμπληρώματα με πρωτεΐνη ορού γάλακτος, το ισοζύγιο του ασβεστίου μπορεί εύκολα να διαταραχθεί. Το Nexgen® Pro παρέχει 200mg μαγνησίου ανά ημέρα, από μία από τις πιο βιοδιαθέσιμες μορφές που υπάρχουν που ονομάζεται κιτρικό μαγνήσιο, το οποίο είναι πολύ περισσότερο βιοδιαθέσιμο από το οξείδιο του μαγνησίου.

 

Φυσική βιταμίνη K2 (ΜΚ7)

Το Reflex Nexgen® Pro είναι μία από τις μοναδικές πολυβιταμίνες στον κόσμο που περιέχει την εξαιρετικά βιολογικά ενεργή βιταμίνη Κ2-ΜΚ7. Το Nexgen® Pro αντλεί τις βιταμίνες Κ2 MK-7 που περιέχει, αποκλειστικά από τα επώνυμα υψηλής ποιότητας MenaquinGold™.

 

Βιταμίνη D3 που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, των μυών και στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Συμβάλλει επίσης στην φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, καθώς και στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα.

 

Αντιοξειδωτική Υποστήριξη

Η καταπόνηση από την προπόνηση και το περιβάλλον αυξάνουν το οξειδωτικό στρες στο σώμα και το Nexgen® Pro περιλαμβάνει ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα από αντιοξειδωτικά σε φυσιολογική δοσολογία και στην υψηλότερη ποιότητα: DeltaGold® δέλτα τοκοτριενόλες, Lyc-O-Mato® (φυσικό λυκοπένιο), BIOLUT™ εστέρες λουτεΐνης, εκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλιού, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, Σελήνιο SELECT® και το φυσικό συνένζυμο Q10

 

 

Συνιστόμενη δοσολογία1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόντα


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook