Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

 • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


 • -->

THE CURSE 250gr - JNX Sports


29,90 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 • ΕΝΤΟΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
 • ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΜΥΪΚΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ
 • ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ
 • 50 ΔΥΝΑΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

 

Το The Curse είναι ένα από τα πιο ισχυρά ενεργειακά προ-εξασκητικά διαθέσιμα σήμερα στην αγορά.

Μία με δύο μεζούρες σας παρέχουν έντονη πνευματική συγκέντρωση, τεράστια αύξηση ενέργειας και μια τρελή επιθετική επιθυμία να πιέσετε τον εαυτό σας πέρα από τα όρια της φυσιολογικής ανθρώπινης αντοχής.


Οδηγίες χρήσεως:

 • Ανακινήστε το δοχείο πριν από τη χρήση. Αναμίξτε 1-3 μεζούρες με 150-250ml νερό και πιείτε 30-45 λεπτά πριν από την προπόνηση.
 • Ένα μυρμήγκιασμα στο δέρμα επιβεβαιώνει την επιτυχή δράση του.
 • Διαβάστε τις προειδοποιήσεις πριν από τη χρήση.
 • Ποτέ να μην υπερβαίνετε τις τρεις μεζούρες μέσα σε περίοδο 24 ωρών


Προειδοποιήσεις: Το The Curse είναι εξαιρετικά ισχυρό, έτσι αξιολογείστε πάντα την ανοχή σας με μια μονή μεζούρα και μην το χρησιμοποιείτε για περισσότερο από πέντε έως επτά συνεχείς ημέρες ή πριν τον ύπνο. Περιέχει καφεΐνη. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αβλαβείς βραχυπρόθεσμα τσούξιμο στο δέρμα. Το The Curse προορίζεται για να χρησιμοποιείται μόνο από υγιείς ενήλικες ηλικίας 18 ετών ή άνω. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο ή εάν έχετε οποιαδήποτε προϋπάρχουσα πάθηση όπως υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακή αρρυθμία, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακό επεισόδιο, ήπαρ, νεφρούς ή νόσο του θυρεοειδούς, επιληψία, ψυχιατρικές παθήσεις, διαβήτη, δυσκολία στην ούρηση, διόγκωση του προστάτη ή εάν παίρνετε έναν αναστολέα ΜΑΟ (μονοαμινοξειδάσης αναστολέα). Μην το χρησιμοποιείτε με οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική αγωγή, συνταγογραφημένο φάρμακο, ή φάρμακο που περιέχει εφεδρίνη, ψευδοεφεδρίνη ή φαινυλπροπανολαμίνη (συστατικά που βρίσκονται σε ορισμένα αλλεργιογόνα, για άσθμα, για βήχα ή για κρυολόγημα και προϊόντα ελέγχου βάρους). Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν παρουσιάσετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη αντίδραση σε αυτό το προϊόν. Να μην καταναλώνετε με καφεΐνη, αλκοόλ ή άλλα διεγερτικά. Πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα και να καταναλώνετε επαρκείς θερμίδες όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. Μην το χρησιμοποιείτε εάν η ταινία ασφαλείας είναι σπασμένη ή λείπει. Ανακινήστε το δοχείο πριν από κάθε χρήση για να ανακατέψετε τα συστατικά και να κλείσετε καλά το καπάκι μετά τη χρήση. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, γιατί η υγρασία μπορεί να προκαλέσει την συσσώρευση και τον αποχρωματισμό. Παράγεται σε εγκαταστάσεις που επεξεργάζεται συστατικά γάλα & σόγιας.

 

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόντα


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook