Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


  • -->

MUSCLE MASS 2270gr (BIOTECH USA)


27,90 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


MUSCLE MASS 1kgr (BIOTECH USA)

Η Muscle Mass περιέχει το συμπλεγμα πρωτεΐνών Mega Matrix με 11 διαφορετικές πρωτεΐνες. Είναι μια εξαιρετικά πλούσια πηγή πρωτεΐνης, η οποία ως μέρος του Muscle Mass με 17% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη  συμβάλλει στη διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας. Το PentaCarb είναι ένας σύνθετος υδατάνθρακας που περιέχει 5 υδατάνθρακες διαφορετικούς γλυκαιμικούς δείκτες, καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος του Muscle Mass με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

 

Προτεινόμενος συνδυασμός προϊόντων

Από τη στιγμή που θα μπείτε στο γυμναστήριο, η μοίρα σου είναι σφραγισμένη. Περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερη απόδοση, μεγαλύτερους μύες. Δεν είναι ποτέ αρκετό. Γιατί να μην προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο;

Επιλέξτε ένα συνδιαστικό προϊόν που σας θέτει σε μια πορεία ανάπτυξης.

Η αποτελεσματική απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών είναι ζωτικής σημασίας. Το One-A-Day πολυβιταμινούχο προϊόν περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αν θέλετε να προετοιμάσετε τους μύες σας για μιά πραγματικά σημαντική αύξηση, δεν μπορείς να είσαι ευγενικός μαζί τους στο γυμναστήριο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη συνεχή παροχή αμινοξέων κατά τη διάρκεια της σκληρής σωματικής εργασίας.Το Mega Amino 3200 είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς περιέχει τα καλύτερα αμινοξέα για την μυϊκή ανάπτυξη.

Βάλτε στην προπόνηση σας σε ένα πλαίσιο με δύο μερίδες Muscle Mass, έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει στο σώμα σας υψηλής ποιότητας έξτρα θερμίδες, και για να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα στον  εαυτό σας.

 

 

Καλάθι  

(άδειο)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook