Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


  • -->

BCAA 5000 240caps (RSP Nutrition)


23,90 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


Η επιστήμη γύρω από τα BCAAs έχει αποδείξει βάση ερευνών ότι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην μυϊκή πρωτεϊνική σύνθεση και ενεργεί ως καύσιμο κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Δεν υπάρχει μόνο επιστημονική έρευνα που υποστηρίζει τα BCAAs για τη βελτίωση της αποκατάστασης των μυών, αλλά έχουν αποδειχτεί επίσης ότι συμβάλλουν στη διατήρηση του υπάρχοντος μυϊκού ιστού. Επιπλέον, τα BCAA παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Λευκίνη

Συχνά θεωρείται ο «βασιλιάς, όλων των αμινοξέων, η Λευκίνη είναι ένα από τα πιο ευεργετικά αμινοξέα. Από μόνη της, μπορεί να διεγείρει την μυϊκή πρωτεϊνική σύνθεση που είναι η διαδικασία που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των μυών και την αποκατάσταση.

Ισολευκίνη

Διεγείρει τη σύνθεση των πρωτεϊνών σε μικρότερο βαθμό από την Λευκίνη, ο πρωταρχικός της ρόλος είναι για να αυξήσει σημαντικά την πρόσληψη γλυκόζης και τη χρήση γλυκόζης κατά τη διάρκεια της άσκησης, οδηγώντας σε μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι η Ισολευκίνη μπορεί να αποτρέψει την αποθήκευση λίπους διεγείροντας τους υποδοχείς που αναστέλλουν την αποθήκευση λίπους και αυξάνει την καύση του λίπους.

Βαλίνη

Αυτό το BCAA είναι γνωστό για τα αποτελέσματά του στην προαγωγή της μυϊκής αντοχής μειώνοντας την κόπωση κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ο μηχανισμός δράσης είναι μέσω της Βαλίνης ανταγωνίζοντας και κερδίζοντας την Τρυπτοφάνη για την είσοδο στον εγκέφαλο.

Η Τρυπτοφάνη μετατρέπεται σε Σεροτονίνη η οποία σηματοδοτεί στο σώμα ότι είναι κουρασμένο, οδηγώντας έτσι σε μειώσεις στην αντοχή των μυών και τη δύναμη, έτσι αποτρέποντας την είσοδο της Τρυπτοφάνης στον εγκέφαλο, η Βαλίνη εμποδίζει την κόπωση.

 

BCAA 5000 240caps Unflavored (RSP Nutrition)

  • MADE FROM THE HIGHEST QUALITY BCAAS
  • PROVEN 2:1:1 RATIO OF LEUCINE TO ISOLEUCINE TO VALINE
  • BCAAS ARE DIRECTLY ABSORBED BY THE MUSCLES.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Πάρτε 1 serving (8 κάψουλες) 1-3 φορές την ημέρα, η μία κατά προτίμηση 30-45 λεπτά πριν την προπόνηση και η δεύτερη αμέσως μετά την προπόνηση σας.

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόντα


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook