Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


WATER WHEY 2500gr (BBN Hardcore)

Μείωση τιμής!
50,40 € με ΦΠΑ

72,00 € με ΦΠΑ

(η τιμή μειώθηκε κατά 30 %)

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


Το BBN Hardcore Water Whey είναι μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος τριών συστατικών με συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (whey protein concentrate), προϊόν απομόνωσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος (whey protein isolate) και υδρόλυμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (hydrolised whey). Το καθαρό συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος έχει Χημικό Αποτέλεσμα 104. Η Χημική Βαθμολογία αντιπροσωπεύει το σθένος της πρωτεΐνης σε σχέση με μια σταθερή πρωτεΐνη αναφοράς του FAO (Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών). Η πρότυπη πρωτεΐνη έχει καθορισμένο προφίλ της ΕΑΑ που ταιριάζει με τις ανθρώπινες ανάγκες. Λόγω του συνδυασμού των 3 διαφορετικών πηγών πρωτεΐνης ορού γάλακτος, το Hardcore Water Whey φθάνει σε ένα Χημικό Αποτέλεσμα των 124.

 

Το κυριότερο σημείο αυτής της σκόνης πρωτεΐνης είναι η εξαιρετική γεύση και η τέλεια διαλυτότητα στο νερό. Με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε το επιπλέον λίπος και τους υδατάνθρακες μέσω του συστατικού γάλακτος. Είναι κατασκευασμένο για αθλητές που φροντίζουν λιγότερο υδατάνθρακες στην καθημερινή διατροφή τους. Επιπλέον, μπορείτε να προετοιμάσετε το κούνημα σας εύκολα με τον τρόπο ή μετά την προπόνηση. Εάν αυτή η σκόνη πρωτεΐνης έχει ήδη πολύ γευστικότητα με νερό, γεύεται ακόμα καλύτερα με γάλα!

Επιπλέον, το BBN Hardcore Water Whey περιέχει BCAA, το οποίο είναι η σύντομη περικοπή για τα "Διακλαδισμένα Αλκοοξέα Αλυσίδας". Περιλαμβάνουν L-βαλίνη, L-λευκίνη και L-ισολευκίνη. Συνολικά υπάρχουν 20 διαφορετικά αμινοξέα, 8 από τα οποία είναι απαραίτητα. Βασικά σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν μπορεί να τα αναπτύξει από μόνη της, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προμηθεύονται μέσω τροφίμων ή συμπληρωμάτων. Αυτά τα 8 απαραίτητα αμινοξέα περιλαμβάνουν τα BCAA, τα οποία περιέχονται στο BBN Hardcore Whey Water με έως και 16,1%. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί επίσης το BCAA ως αποθεματικό ενέργειας. Σε συνδυασμό με τα 3 συστατικά που περιλαμβάνονται στο συμπλήρωμα ορρού γάλακτος, συμβάλλουν στην κατασκευή και συντήρηση της μυϊκής μάζας.

Το BBN Hardcore συνιστά να αναμειγνύονται 50 g (2 κουταλιές BBN σε 50 ml είναι ίσες με 50 g σκόνης) Νερό Ορός γάλακτος σε νερό με 250 ml νερό. Για μια πρωτεΐνη που ανακινείται με γάλα, η BBN συνιστά να αναμειγνύονται 25 g (1 στρώση BBN 50 ml ισοδύναμη με 25 g σκόνης). Ορός γάλακτος σε νερό με 300 ml γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (1,5%). Μια ιδανική στιγμή για να πιει το κούνημα είναι μετά την προπόνηση. Το BBN Hardcore Water Whey είναι διαθέσιμο σε πολλές νόστιμες γεύσεις και διαφορετικές συσκευασίες.

Σημαντικές σημειώσεις: Μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικοί για την υγεία.

Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε μέσα σε 3 μήνες. Κρατήστε το προϊόν κλειστό σε ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως και σε θερμοκρασία δωματίου (15 ° C - 25 ° C).

Δοσολογία: Προσθέστε 1 δοσομετρητή (30g) σε 250 ml νερό και καταναλώνετε 2 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές  σας συνήθειες.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών προς το παρόν.

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν ένα νέο σχόλιο.

Καλάθι  

(άδειο)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook