Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


BCAA 195caps (PHD Nutrition)


18,90 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


Τα BCAA είναι αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας που αποτελούνται από 3 βασικά αμινοξέα λευκίνη, ισο-λευκίνη και βαλίνη. Θεωρούνται απαραίτητα αμινοξέα, επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν να επιβιώσουν εάν αυτά τα αμινοξέα δεν είναι παρόντα στη διατροφή. Συνολικά αποτελούν περίπου το 1/3 του ανθρώπινου μυϊκού ιστού. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα BCAA βοηθούν στη διέγερση τη σύνθεσης των πρωτεϊνών και αναστέλλουν την αποδόμηση τους, έτσι τα BCAA έχουν ισχυρές αντι-καταβολικές επιδράσεις και ενισχύουν το σώμα.

 

Τα BCAA της PhD, το συναρπαστικό πρώτο προϊόν στην ολοκαίνουργια σειρά "Recovery range" έχουν σχεδιαστεί με βάση την αναλογία 2:1:1 που απαιτείται για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της λευκίνης, της σημαντικότερης από τα τρία BCAA.

 

Μυϊκή πρωτεϊνοσύνθεση (μυϊκή ανάπτυξη και παραγωγή).

Τα BCAA της PhD είναι ζωτικής σημασίας για την πρωτεϊνική σύνθεση (η ικανότητα να κτίζονται οι μύες) καθώς επίσης και για τη μείωση των μυϊκών βλαβών. Όταν κάνουμε έντονη προπόνηση με βάρη, οξειδώνουμε τα αμινοξέα (τα χρησιμοποιούμε ως καύσιμο για την προπόνηση μας). Η οξείδωση των BCAA προωθείται ταχύτατα από την άσκηση, έτσι ώστε όταν προπονούμαστε σκληρά, χρησιμοποιούμε τα BCAA. Αν δεν αντικαταστήσουμε ή δεν αναπληρώσουμε αυτά τα BCAA πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση, διατρέχουμε τον κίνδυνο αύξησης των δεικτών μυϊκής βλάβης, Κινάση κρεατίνης (CK) και γαλακτική αφυδρογονάση (LDH) και χάνουμε την ευκαιρία να επιτευχτεί η αποκατάσταση στον καλύτερο χρόνο. Αργή αποκατάσταση σημαίνει αργή εξέλιξη, γρήγορη αποκατάσταση ισούται με γρηγορότερη εξέλιξη, είναι μια απλή εξίσωση.

 

Διαχείριση της μυϊκής καταπόνησης της προπόνησης και αποκατάσταση.

Ένας από τους λόγους για τον οποίο οι αθλητές αδυνατούν να αυξήσουν το μέγεθος των μυών είναι η ανικανότητά τους να διαχειριστούν την καταπόνηση εξαιτίας της προπόνησης καθώς και την αποκατάσταση. Μελέτες δείχνουν ότι η έντονη προπόνηση αυξάνει την παρουσία των δεικτών μυϊκής βλάβης (CK και LDH). Με υψηλές συγκεντρώσεις στο πλάσμα της CK και LDH, δεν μπορεί να γίνει η αποκατάσταση γρήγορα και αποτελεσματικά (αν δεν μπορούμε να ανακάμψουμε, δεν μπορούμε να χτίσουμε μύες, να γίνουμε πιο γρήγορα δυνατότεροι ή πιο ισχυροί).

Η αναπλήρωση των BCAA πριν και μετά την άσκηση έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τη μείωση της μυϊκής βλάβης που απορρέει από την προπόνηση και την προώθηση της μυϊκής πρωτεΐνοσύνθεσης - Αυτό υποδηλώνει ότι τα BCAA είναι ένα χρήσιμο συμπλήρωμα σε σχέση με την άσκηση και τον αθλητισμό.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Πάρτε 5 κάψουλες 15-20 λεπτά πριν την προπόνηση, 5 κάψουλες κατά τη διάρκεια της προπόνησης και 5 κάψουλες αμέσως μετά την προπόνηση σας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών προς το παρόν.

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν ένα νέο σχόλιο.

Καλάθι  

(άδειο)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook