Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


  • -->

GABA 111gr (DYMATIZE)


16,90 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


Το GABA ή Γάμμα-Αμινοβουτυρικό Οξύ, είναι ένα ισχυρό αμινοξύ που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1883 στο Βερολίνο.

Έχει πραγματικά ταξινομηθεί ως νευροδιαβιβαστής, που σημαίνει ότι βοηθάει τα νευρικά ερεθίσματα που διασχίζουν τις συνάψεις (κενά) και επικοινωνούν καλύτερα. Το GABA έχει ένα μεγάλο αριθμό θετικών επιδράσεων στο νευρικό σύστημα.

 

Το GABA έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει στην τόνωση της παραγωγής της Ανθρώπινης Αυξητικής Ορμόνης (HGH). Η HGH είναι αυτή που έχει παρατηρηθεί σε μελέτες για τη διευκόλυνση του μεταβολισμού των λιπών στο σώμα. Η HGH είναι επίσης γνωστή για τα ισχυρά αποτελέσματα μυϊκής ανάπτυξης. Η αύξηση της HGH μπορεί σίγουρα να είναι ένα καλό γεγονός, ειδικά για τους bodybuilders. Η HGH τείνει να μειώνεται φυσικά με την ηλικία, έτσι όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να χάσετε το λίπος. Αυτός είναι ένας λόγος που το GABA έχει γίνει τόσο δημοφιλές.

 

Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι το GABA αυξάνει τον κύκλο του σωματικού ύπνου και ότι ασθενείς ανέφεραν πολύ πιο έντονα όνειρα. Έχοντας έναν καλό νυχτερινό ύπνο και αποκτώντας περισσότερη ξεκούραση μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη ενέργεια όλη την ημέρα. Για να μην αναφέρουμε την αυξανόμενη απώλεια λίπους και την προώθηση της ανάπτυξης των μυών που επίσης οδηγούν σε μια αύξηση της ενέργειας.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ως συμπλήρωμα διατροφής ενηλίκων, πάρτε τρία (3) με πέντε (5) γραμμάρια αναμιγνύοντας με 120ml νερό ή χυμό περίπου 30 λεπτά πριν από τον ύπνο.

 

- Λόγω των νευροδιαβιβαστών ιδιοτήτων του GABA, μερικά άτομα μπορεί να εμφανίσουν ένα μικρό μυρμήγκιασμα του δέρματος ή / και μια μικρή δυσκολία στην αναπνοή αμέσως μετά τη λήψη του GABA. Αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν γρήγορα και είναι χαρακτηριστικό αυτού του αμινοξέος.

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόντα


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook