Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


  • -->

CREATINE MICRONIZED 300gr (INNER ARMOUR)

Μείωση τιμής!
9,90 € με ΦΠΑ

14,00 € με ΦΠΑ


Ενημέρωσέ με όταν θα είναι διαθέσιμα

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


CREATINE MICRONIZED 300gr (INNER ARMOUR)

Η κρεατίνη είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στο σώμα. Υπάρχουν πάνω από 100γρ κρεάτινης μέσα στο ανθρώπινο σώμα και το 95% βρίσκεται στον μυικό ιστό.

Τα μυικά κύτταρα έχουν ως άμεση πηγή ενέργειας , την ενέργεια που απελευθερώνεται από τη διάσπαση του ενεργειακού μορίου ATP(τριφωσφορική αδενοσίνη) σε ADP(διφωσφορική αδενοσίνη) και P (φωσφορικό οξύ).

Τα αποθέματα ATP του ανθρώπινου σώματος διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα , πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν υπήρχε μηχανισμός ανασύνθεσης του ATP, η μυική κίνηση δεν θα ήταν εφικτή.Ο μηχανισμός αυτός περιλαμβάνει  την διάσπαση του μορίου της φωσφοκρεατίνης DC σε κρεατίνη, φωσφορικό οξύ και ενέργεια. Τα δύο τελευταία μαζί με το ADP, αναγεννούν άμεσα το ATP.

Όπως αποδεικνύεται μέσα από τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις  η χορήγηση κρεατίνης (που είναι φωσφοκρεατίνη χωρίς το μόριο φωσφορικού οξέως), αυξάνει το ολικό ποσό κρεατίνης μέσα στους μύες από 10% εως 25% και το ολικό ποσό φωσφοκρεατίνης  από 20% εως 40%.Επίσης ότι η χορήγηση μονοϋδρικής κρεατίνης, αυξάνει τον ρυθμό ανασύνθεσης του ATP μετά από άσκηση υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας.

Όσον αφορά την αθλητική απόδοση, αυξάνει τη μέγιστη δύναμη και τη μέγιστη ικανότητα παραγωγής έργου. Ακόμα η μονοϋδρική κρεατίνη ανυψώνει το αναερόβιο κατώφλι και τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου VO2 (την ικανότητα του σώματος να μεταφέρει οξυγόνο στους ιστούς).

  • GLUTEN FREE
  • UNFLAVORED
  • PHARMACEUTICAL GRADE

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΚΥΚΛΟΣ ΚΡΕΑΤΙΝΗΣ:

ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗ – Για 5 μέρες, 20gr ημερησίως (διαλυμένα σε νερό ή χυμό), σε 4 δόσεις μέσα στην ημέρα (η μία οπωσδήποτε αμέσως μετά την προπόνηση).

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – 5 gr ημερησίως (διαλυμένα σε νερό ή χυμό), για 8 εβδομάδες, αμέσως μετά από την προπόνηση.

ΕΞΟΔΟΣ – Μετά τις 8 εβδομάδες “συντήρησης”, κάντε “παύση” χρήσης κρεατίνης για 4 εβδομάδες και μετά ξεκινήστε τον «κύκλο» από την αρχή.

Καλάθι  

(άδειο)

Νέα προϊόντα

Δεν υπάρχουν νέα προϊόντα


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook