Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


CREATINE MONOHYDRATE 1000gr (ULTIMATE NUTRITION)

Μείωση τιμής!
26,60 € με ΦΠΑ

38,00 € με ΦΠΑ

(η τιμή μειώθηκε κατά 30 %)

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)


CREATINE MONOHYDRATE 1000gr (ULTIMATE NUTRITION)

 

Για την καλύτερη δυνατή λειτουργία, οι μύες χρειάζονται πολλή ενέργεια. Το σώμα παρέχει αυτήν την ενέργεια, σε καταστάσεις όπως υψηλής έντασης άσκησης, υπό μορφή ΑΤΡ ή Τριφωσφορική Αδενοσίνη. Καθώς το σώμα αποθηκεύει μόνο μία περιορισμένη προμήθεια της ΑΤΡ, που διαρκεί μόνο για μερικά δευτερόλεπτα μίας έντονης άσκησης, η ΑΤΡ θα πρέπει στη συνέχεια να παραχθεί για να παρέχει αρκετή ενέργεια στους μυς για να λειτουργήσουν. Μία έκρηξη ενέργειας παράγεται από τη διάσπαση της ΑΤΡ, όταν μία ομάδα φωσφορικού απελευθερώνεται, δημιουργώντας μεταβολική ενέργεια. Το σώμα χρησιμοποιεί στη συνέχεια την φωσφορική κρεατίνη για να αναπληρωθεί γρήγορα η ΑΤΡ.

 

Όσο περισσότερη ενέργεια αποθηκεύουν οι μυς, τόσο το καλύτερο μπορούν να αποδώσουν σε περιπτώσεις που απαιτείτε έντονη, άμεση δράση, όπως η άρση βαρών, τα σπριντ, τα άλματα, το τένις, το χόκεϊ και το ποδόσφαιρο. Δεδομένου ότι η κρεατίνη είναι αποθηκευμένη στον μυ ως φωσφορική κρεατίνη, η πρόσληψη συμπληρωματικής κρεατίνης μπορεί να αυξήσει την παραγωγή της ενέργειας επιτρέποντας στον μυς να αποδώσει σε μεγαλύτερη ένταση. Ενώ το σώμα παράγει τη δική του προμήθεια κρεατίνης, δεν επαρκεί για να προμηθεύσει τον μυ με την προστιθέμενη αναγκαία ενέργεια για μία έντονη απόδοση.

 

Τα οφέλη των συμπληρωμάτων κρεατίνης για τους αθλητές αντοχής έχουν ενεργά διερευνηθεί. Η έρευνα αυτή απέδειξε ότι η κρεατίνη μπορεί, στην πραγματικότητα, να παρατείνει την αντοχή σε μία σχετικά υψηλή δόση των 20 γραμμαρίων ανά ημέρα. Η κρεατίνη αυξάνει τη μυϊκή μάζα και την μυϊκή περίμετρο, αν ληφθεί μαζί με μία σταθερή σωματική άσκηση. Αρχικά, μπορεί επίσης να αυξήσει το βάρος λόγω της απόκτησης μυϊκής μάζας. Η αύξηση αυτή μπορεί να επιβραδύνει κάποιους αθλητές, ειδικά τους κολυμβητές. Αυτή η "επιβράδυνση" μπορεί να οφείλεται στην εξαιρετικά αερόβια φύση της άσκησης, και θα πρέπει να είναι αναστρέψιμη μετά μία παρατεταμένη άσκηση.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

  • Ως ένα συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε ένα γεμάτο κουταλάκι του γλυκού, περίπου 5 γραμμάρια δύο φορές την ημέρα, ομοιόμορφα κατανεμημένα, με άδειο στομάχι.

 

  • Προαιρετικός κύκλος 8 εβδομάδων φόρτισης και συντήρησης μονοϋδρικής κρεατίνης:

Εβδομάδα 1: Φόρτωση (20 γραμμάρια / ημέρα)

Εβδομάδες 2-5: Συντήρηση (10 γραμμάρια / ημέρα)

Εβδομάδες 6-8: Αποχή (χωρίς κρεατίνη)

Επαναλάβετε τον Κύκλο

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών προς το παρόν.

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν ένα νέο σχόλιο.

Καλάθι  

(άδειο)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook