Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • Καταχωρώντας το e-mail σας, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο με τα νέα, τις προσφορές και συμβουλές άσκησης
visa

Εταιρείες


  • -->

ALPHA LIPOIC ACID 600mg Timed Released 45 tabs (NATROL)


15,90 € με ΦΠΑ

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου


600 mg σταδιακής αποδέσμευσης άλφα λιποϊκού οξέως


Τo Alpha λιποϊκό οξύ είναι ένα υδροδιαλυτό και λιποδιαλυτό μεταβολικό αντιοξειδωτικό, το οποίο επιπλέον ενισχύει την αντιοξειδωτική δραστηριότητά κι άλλων βιταμινών. Το Alpha λιποϊκό οξύ (ALA) μπορεί να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε κύτταρο του σώματος για να εξουδετερώσει την οξείδωση με ένα μόνο χτύπημα. Ως αποτέλεσμα, οι ερευνητές το έχουν επίσημα καθιερώσει ως "καθολικό" αντιοξειδωτικό.

Αυτές οι μοναδικές “ταξιδιωτικές” συνήθειες, επιτρέπουν στο ALA να συμβάλει στην προστασία του νευρικού συστήματος, των πνευμόνων, της καρδιάς, των ματιών και των μυών - τα οποία είναι ζωτικής σημασίας.

Το ΑLΑ έχει αποδειχθεί κλινικά, ότι αυξάνει την αποτελεσματικότητα του συνεργατικών αντιοξειδωτικών, ιδιαίτερα των βιταμινών C και Ε. Επί προσθέτως, το ΑLΑ συνεργάζεται με τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β στη διατροφή σας για να μετατρέψουν σε ενέργεια τις πρωτεΐνες, τα λίπη και τους υδατάνθρακες. Αυτό ανακαλύφθηκε όταν ALA χορηγήθηκε σε άτομα που έπασχαν από σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Ως εκ τούτου, οι μελέτες δείχνουν ότι αυτό μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις για την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τη συνολική καλή υγεία.

Και αν είστε ένας από τους πολλούς που χάνουν την αίσθηση προσανατολισμού κατά τη διάρκεια της μακράς διάρκειας τρεξίματος, βόλτας και περιπέτειας, το ALA μπορεί επίσης να συμβάλει στην αύξηση μακροχρόνιας και βραχυπρόθεσμης μνήμης. Προστατεύοντας τα δισεκατομμύρια των νευροδιαβιβαστών που ταξιδεύουν στον εγκέφαλο και σε όλο το σώμα κάθε δευτερόλεπτο, το ΑLΑ έχει γίνει αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος όσον αφορά τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία.

Τέλος, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι τα συμπληρώματα ΑLΑ μπορούν να επιβραδύνουν τις επιπτώσεις της γήρανσης, να υποστηρίξουν την υγιή όραση και την προώθηση καθαρού, υγιούς δέρματος.

Σε αντίθεση με ορισμένα συμπληρώματα που είναι αποτελεσματικά μόνο όταν λαμβάνονται σε συγκεκριμένες ώρες, Το ALA μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με ή χωρίς τροφή.


Από προπονητικής άποψης, πολλοί βρήκαν ιδιαίτερα αποτελεσματική την λήψη 200-300mg μία ώρα πριν από τη σωματική δραστηριότητα.

 

 

Δοσολογία: Συνίσταται να λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως μαζί με κάποιο γεύμα

 

Καλάθι  

(άδειο)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Π.ΦΑΛΗΡΟ: 210-9884780

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: 210-5314633

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 210-9571070

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

09:00-15:00 & 17:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ:

09:00-15:00

 


facebook